onsdag 1 februari 2012

Vårlistan


Jag hittade denna lista hos Engla. Även om jag nu inte är någon stilguru tänkte jag att det skulle vara kul att sammafatta lite hur jag tänker på stil och kläder i vår.
Din stil i en mening: Bekvämt, enkelt och rätt klassiskt
Stilförebild: Hm, jag gillar Reese Witherspoon, Sienna Miller, Jennifer Aniston och Olivia Palermo. De brukar alltid se snygga och stiliga ut. 
Vad inspireras du av i vår: Bloggar, Pinterest och mina egna Polyvore-collage

Härliga inspirerande bilder från min Pinterest stilinspirationsmapp.  Kavajer, jeans, klockor, ränder, hunters, chanel! Så här vill jag se ut i vår...

Vad tror du på inför våren: I vår tror jag på pasteller, spets och kläder av bra kvalitet. 
Det bästa basplagget i vår: Ett par riktigt snygga mörka jeans.

Enkelt är ofta det bästa.  Snygga byxor med kofta eller kavaj. Bilder från Mango, Zara och Myteresa.

Färger i vår: Glassiga ljusa pasteller så som lavendel, aprikos, mintgrönt och bubbelgumsrosa.
En ideal outfit i vår: Mörka jeans, söt kofta eller kavaj, ballerinor, ett fint halsband och en stor klocka.
Skor eller väska: Både och.  Är mycket sugen på en Marc Jacobs väska och ett par klassiska Loubutin pumps. Måste bara vinna på lotto först.
En liten inköpsönskelista. Marc Jacobs väskan och Acne pistols.  Läderjacka, koftor och klassiska plagg. Mest svart men också lite rosa.
Do’s and don’ts: Finns inga. Man är snygg bara man känner sig bekväm med sin stil tycker jag.
Ditt senaste köp: Två par jeans à 9,90 styck från H&M
Tre saker på vårens önskelista: Marc Jacobs väska, fina ballerinor i bra kvalitet,

Bekvämt är fint. Med accesoarer kan man göra mycket. Det glömmer jag i alla fall lätt. Härliga detaljer ovan. Bilderna kommer från Pinterest.


6 kommentarer:

  1. Har dreglat efter en svart Marc Jacobs Hobo länge nu. Jag är troligtvis på väg till New York i maj och har börjat smida onda planer på att kanske köpa den där. Med kanske en fin liten MJ-plånbok till? Får man? Jag vet inte ännu riktigt svaret på det.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo jo man får absolut!! Om jag sku åka till NY så skulle den nog garanterat shoppas hem. Skulle jag inte redan spara till bröllop, resa och lägenhet så skulle jag nog också börja spara till en designerväska, men just nu får jag det inte riktigt att gå ihop...

      Radera
  2. Härligt inspande collage! Väntar såååå överdrivet mycket på att använda klackar igen, utan strumppisar och utan att halka omkull varannan meter! Och så väntar jag på att kunna gå ute utan jacka. (: kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Jag längtar till det att man inte behöver långkalsare längre. Hatar känslan av dubblar lager byxor. Fast bara ben, klackar och att gå ute utan jacka låter verkligen inte illa det heller. Det känns bara nästa som en omöjlighet just nu! Jag är nog inte gjord för vinter..

      Radera
  3. Shit, alltså jag gillar vintern. Mej stör kylan inte alls, men gud va sommarfiilis ja fick av bilderna. Sådär vill ja o klä mej!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lyckos dig! Jag skulle också vilja gilla vinter. Men det bara inte går. Kul att jag kunde inspirera också. Jag klarar snart inte längre av att titta på collagen för jag blir så ledsen då jag tänker att det inte ännu på lääänge går att klä sig så... :(

      Radera