fredag 10 februari 2012

Om ett halvt år...

... är det vår bröllopsdag. Sex månader kommer garanterat att gå snabbt som bara den. Snart börjar det bli dags för de roligaste förberedelserna: klänningsprovning. Åh, ser så mycket fram emot det.
Litet inspiscollage inför vårt bröllop. Använde bilder som jag hittade på min dator så tyvärr vet jag inte exakt källa...

6 kommentarer:

  1. Tänk vad härligt. Har ni kyrka och festplats klara? Ska ni åka på bröllopsresa? Vet ni redan vart isf?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kyrka och festplats har vi. Catering, fotograf och band är också så gott som bokade. Det börjar bli allt verkligare hela tiden. Att vi faktiskt skall gifta oss! Så härligt :) Bröllopsresan är inte riktigt fastslagen ännu men någonstans far vi nog. Visst var ni någonstans i Grekland?!

      Radera
    2. Låter bra :) Vi var till Skiathos och hotellet Kassandra Bay. Helt fantastiskt skulle jag säga! Vi var supernöjda med allt där.

      Radera
  2. Förväntar mig flitig uppdatering! ÄLSKAR bröllopsförberedelser (alltå andras)!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag skall försöka håll dig uppdaterad :) Älskar också själv bröllopsförberedelser. Både egna och andras!

      Radera
  3. Ser härligt ut! Och måste så här i efterhand säga att förra året nog var ett av de bästa åren eftersom det fanns en härligt förväntan i luften hela tiden, inte bara hos mig men i hela min omgivning.
    Tänkte tipsa dej om att Stilissima även har en blogg, som jag följde med rätt flitigt. Ställde jag någon fråga, svarade de direkt, om inte i bloggen, så till min mailadress. Boka bara tid till din kompis Lina, hon kan sin sak! ;)
    http://www.stilissima.fi/stilissima/blogi/

    SvaraRadera