söndag 9 januari 2011

Hemma bäst

Borta bra men hemma bäst. Efter tre trevliga dagar med världens bästa barnvaktsbarn är jag hemma igen. Vi har bowlat, tittat på film (Nanny McPhee, riktigt bra barnfilm!), åkta massor med pulka, lekt "kukkulan kuningas", byggt snöhästar, spelat kort, ritat, ätit tacon, besökt bibban och massa annat trevligt. Det är så befriande att umgås med barn. Man kan vara hur barnslig som helst. När skulle jag annars få bygga snöhästar och hyra barnfilm på makuuni till exempel? 

Fast man har haft det kiva borta så känns det ändå alltid skönt att komma hem. Till eget hem. Egen säng. Egen toalett. Egen dator. Imorgon är det måndag igen. En massa to does, men det blir nog en bra vecka. Detox-vecka förresten! Jag skall uppdatera hur det går. Fästmannen har köpt massa grönsaker och frukter till mig. Hela kylskåpet är fullt :-)

Är det inte härligt med plusgrader förresten?! Inte bara det att man kan bygga snöskulpturer men också det att snön smälter. Vägarna var nästan bara redan. Man behövde inte krångla på sig långkalsare! Regna mera bara, säger jag. Smältsmält snälla snö! Kanske det ändå blir vår nångång? Antagligen var dock detta bara tillfälligt ingjutande av hopp... på onsdag kanske det är -20 och snöstorm igen!

1 kommentar:

  1. Kan tänka mig att det är skönt att vara tillbaka igen, men kul att höra att ni haft ett toppenbra veckoslut! =) Och lycka till med detoxen! Kämpa vidare även om det skulle kännas jobbigt de första dagarna, för det blir hur bra som helst sedan! =) är pigg och energisk som bara den just nu själv =P

    SvaraRadera