torsdag 28 oktober 2010

Höstdeppis

Det är inte så kiva att vakna till ljudet av blåst och regn mot fönsterrutan. Att dessutom veta att man har tuuusen tråkiga saker man MÅSTE göra gör det inte så mycket bättre. Och på lördagen vrids klockorna fram en timme och så blir det ännu mörkare och svårare att stiga upp på morgnarna. Suck! Jag tror jag håller på att sjunka in i höstdeppis.... 

Bloggträffen igår var just kiva. Trevliga Emilia bor dessutom i grannhuset här på Drumsö, alltså bara 100meter från oss! Hur sjukt är inte det. Så nästa vecka skall vi ta en Drumsö-promenad :-) Lite sur är jag på mig själv för att jag inte vågade mingla mera. Prata mer med folk. Men det kändes så övermäktigt. Hoppas att det blir fler bloggträffar, då skall jag minsann tala med ALLA! Anna-Lena Lauren sa jätte kloka saker. Jag önskar mig hennes bok i julklapp!

Jag skulle vilja hoppa omkring så här i regnet men det känns nog inte riktigt så idag...

Nu borde jag hoppa ur min pink panter pjamas och ta tag i saker. Men jag sku hellre krypa tillbaks i sängen och läsa bok... Om två timmar ska ja ändå till stan. Trevlig lunch med trevligt barndomskompis, hoppas det piggar upp min dag!

4 kommentarer:

  1. Det är inte så lätt att undvika att bli lite halvdeppig när vädret är som det är =/ Tur att du har lunchen att se fram emot i alla fall! Och känn ingen press med minglet, huvudsaken man har en trevlig kväll! =)

    SV: Tack snälla! Förhoppningsvis så är boken ute i handeln om två år - brukar ju ta länge med förlagsgrejer och sånt ... Hoppas du också får en bra torsdag - dra ner persiennerna så du inte ser regnet där ute och ät lite choklad medan du gör alla tråkiga måsten =P Kram på dej!

    SvaraRadera
  2. Lunchen blev lång och härlig, hjälpte verkligen. Nu skall jag ännu till min Fammo och mysa ännu mera. Gardinerna är fördragna och de lovas sol tills imorgon :)

    SvaraRadera
  3. Förutom att klockan vrids bakåt en timme! (alltid vrida klockan mot sommaren - framåt på våren och bakåt på vintern...)

    SvaraRadera
  4. Jag kan aldrig hålla koll på vilket håll det är. Tack Anna för tiset! Men en timme tidigare är det väl man stiger upp och mörkare blir det, det är jag säker på :)

    SvaraRadera