måndag 23 augusti 2010

Gomårrån!

Hejsvejs!

Har inte hunnit/orkat blogga under veckoslutet. Det blev lite för mycket partaj för det... Ska sätta några bilder hit från fredagens kräftis under dagen. Tyvärr tyvärr så har jag inga bilder från lördagens maskerad. Två minuter före vi skulle fara iväg så märkte jag nämligen att min kamera saknade batteri och då var det ju lite för sent att ladda den. Men hoppas någon annan tagit bilder som kommer upp på facebook eller som vi kan få?! Vi var alltså utklädda till farbror Joakim (jag) och pengabingen (Eric). Det blev ändå inte vi som vann tävlingen om bästa kostym :( Men första priset gick nog helt rättvist till födelsedagsbarnet Mösse som var utklädd till en vinbox, ur vilken man påriktigt kunde ta vin...

Igår storstädade jag också här hemma. Skurade till och med väggar! Nu är här rent och fint. Tyvärr inte helt städigt mera... Tänk på ett halvt dygn lyckas två fullvuxna som inte gör någonting stöka till det redan. Otroligt!

Idag blir det också första vu-mötet med de nya små vargungarna. Spännande!! Och så blir det lenkki, kandiskrivande, jobbsök och annat smått och gott... Bra måndag! Det har jag iaf bestämt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar