onsdag 9 juni 2010

Kaffe och tentläsning


Kom just hem efter några timmar på bibban. Känner mig URDUKTIG! Jag brukar aldrig börja läsa på tenter på allvar innan veckan före. Nu är det hela fem och en halv vecka kvar och jag har börjat redan. Min tentplan är också mycket ambitiös med minst 3h läsning nu ända fram till tenten. Tänkte att detta kanske är en bättre strategi istället för min stressläsning dagarna innan!! Vi får se... Jag har ju ändå ganska mycket fritid nu innan jag får nåt jobb så varför inte.

Hur snabbt kan man förresten bli beroende av kaffe? Jag har druckit cappuccino nu nästan varje dag i en månad, visserligen bara av pulverpåsar, men kan man ändå bli beroende så snabbt? Jag vill inte vara beroende av något (förutom kärlek och pussar då möjligen...)!

Vi spelade lite badminton med Eric igår kväll. Men det är inte så roligt att spela med honom. Han är helt totalt överlägsen. Jag har inte en chans. Han bara kan leka med mig och jag bara springer av och ann och dör och han bara skrattar och har inte en svettdroppe nånstans... Jag som dessutom inte precis tycker om att förlora...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar