tisdag 16 februari 2010

Tisdag


Hejsan!
Vi steg upp tidigt för att åka till Kinas ambassad och ansöka om visum. Eftersom vi var lite osäkra på om man behöver ha flygbiljetter och biljetter ut ur landet redan då man ansöker så ringde Eric före vi åkte iväg. TUR att han gjorde det. Det är ju sabla chinese newyear så damen som svarade sa bara: "No no, holiday, no office monday to friday". Skit... Nå hoppas vi hinner ansöka nästa vecka. Orsaken till att vi behöver visum till Kina är att vi bestämt oss för att komma hem med transsibiriska järnvägen genom Mongoliet och Ryssland. Det kommer att bli så siisitigt. Ett riktigt äventyr att avsluta hela vårt asienäventyr. Jee!

Igår var vi alltså och shoppade lite till (och ännu är vi inte färdiga). Eric inhandlade tre par snygga jeans. Vi köpte lite souvenirer till oss själva att ha i vårt hem i Finland (inte för att vi har ett ännu men..) Här är allt vi köpte:


Tre par diesel-farkkun, ätpinnar i fancybox men sojaskålar och lepuuttjana för pinnarna också, iq-box (jag hatar att göra sån häna iq-grejs men dom e fina av trä och man ser smart ut om man har såna hemma), äkta chanelsjal för två euro, elefantgrej för väggen att sätta småsaker i, glasögon till Matilda.

Nu skall vi till poolen för att sola och simma lite innan vi skall till skolan och hålla föredrag.

Pusipusi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar